V mažiari utrieme bazalku a hrubú soľ. Postupne prilievame olivový olej. Kuracie prsia potierame na grile bazalkovou marinádou. Mäso otáčame, grilujeme asi 15 minút. Na záver posypeme čerstvo namletým čiernym korením. Do grilovacej misky nakrájame na silnejšie kolieska rajčiny, cibuľu a pridáme niekoľko celých čiernych olív. Jemne osolíme. Grilujeme asi 5 minút. Nakoniec pridáme niekoľko lístkov čerstvej bazalky. Podávame s čerstvým pečivom Penam.
Do rajčín môžeme pridať aj trochu bazalkovej marinády alebo olivového oleja.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 2 kuracie prsia HYZA
2. olivový olej
3. čerstvá bazalka
4. hrubá soľ
5. čierne korenie
6. rajčiny
7. cibuľa
8. čierne olivy