V mažiari utrieme hrubú soľ, šalviu a citrónovú šťavu. Šalviu dôkladne roztlačíme, prilievame olivový olej. Vzniknutú marinádu precedíme cez sitko, aby sme odstránili kúsky šalvie. Pstuha potrieme marinádou na povrchu aj vo vnútri a grilujeme. Na záver ľahko posypeme čerstvo namletým farebným korením. Podávame na lôžku z grilovanej zeleniny v alobale (cuketa, baklažán, červená cibuľa) a svetlou bagetkou Penam.
Pstruha môžeme pred grilovaním filetovať.
Dobre sa griluje na špeciálnej grilovacej mriežke (dostať bežne).
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 2 stredne veľké pstruhy
2. citrón
3. hrubá soľ
4. olivový olej
5. čerstvá šalvia
6. farebné korenie
7. cuketa
8. baklažán
9. červená cibuľa