Na ihlu napichujeme celé šampiňóny striedavou s cibuľou. Olivový olej zmiešame s drvenou rascou, soľou a sladkou paprikou. Počas grilovania potierame touto zmesou a ihlu pravidelne otáčame. Podávame s čerstvým finlandia chlebom Penam.
Sampiňóny si môžeme namáčať do dipu z kyslej smotany ochutenej čili paprikou.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
[1] jelyty 30.06.2011 06:38
Grilované žampiony?? asi to bude dost dobrá záležitost. Určitě si to udělám... pokud porostou :o) Houby s hypermarketu... to není ono :o)
1. 300g šampiňónov
2. cibuľa
3. olivový olej
4. drvená rasca
5. sladká paprika
6. Finlandia chlieb Penam