Pretože je mäso pri tomto spôsobe už uležané, nie je teda treba ho nakladať. Mäso nakrájame na tenšie plátky, osolíme a dáme na gril. Počas grilovania môžeme potierať olivovým olejom so zmesou sladkej a štipľavej papriky. Na záver mäso posypeme čerstvo namletým čiernym korením. Podávame s grilovaným kríčkom cherry rajčín a celozrnným ražným chlebom.
Ddobre rozžeravíme gril a mäso grilujeme len pár minút z oboch strán.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 200 až 400 g hovädzej sviečkovej
2. olivový olej
3. sladká paprika
4. štipľavá paprika
5. soľ
6. čierne korenie
7. cherry rajčiny