Všetky ingrediencie na marinádu zmiešame dohromady, dáme do misky, pridáme hovädzí bok a necháme marinovať najlepšie do druhého dňa.
Grilujeme a potierame zvyšnou marinádou. Ako prílohu nakrájame čerstvú mrkvu, uhorku a podávame so syrovým dipom, ktorý si pripravíme z rokfortu, ktorý utrieme dohladka s jogurtom. Podávame s tirolským chlebom od Penamu.
Na syrový dip môžeme použiť aj iný, napr. smotanový druh syra.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 500 g hovädzieho boku
2. vínny ocot
3. olej
4. med
5. cibuľa
6. cesnak
7. mletá paprika
8. oregano
9. tirolský chlieb Penam