Hovädzí bok na mede

Hovädzí bok na mede

Suroviny

Hovädzí bok na mede

Hovädzí bok na mede

Čas prípravy: 45 min

späť

Hovädzí bok na mede

Suroviny pre 2 osoby

  • 500 g hovädzieho boku
  • 2 lyžice vínneho octu
  • 0,5 dl oleja
  • 2 lyžice medu
  • cibuľa
  • cesnak
  • mletá paprika
  • oregano

Príprava

Všetky ingrediencie na marinádu zmiešame dohromady, dáme do misky, pridáme hovädzí bok a necháme marinovať najlepšie do druhého dňa.

Grilujeme a potierame zvyšnou marinádou. Ako prílohu nakrájame čerstvú mrkvu, uhorku a podávame so syrovým dipom, ktorý si pripravíme z rokfortu, ktorý utrieme dohladka s jogurtom. Podávame s tirolským chlebom od Penamu.

TIP:

Na syrový dip môžeme použiť aj iný, napr. smotanový druh syra.

Dobrú chuť!

počet príspevkov: 0
posledný príspevok:
Hodnotenie:

Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet

Penam HYZA

Nákupný zoznam

Hovädzí bok na mede

1. 500 g hovädzieho boku

2. vínny ocot

3. olej

4. med

5. cibuľa

6. cesnak

7. mletá paprika

8. oregano

9. tirolský chlieb Penam

vytlačiť poslať cez sms