V miske zmiešame nasekané bylinky, ocot balzamiko a olej. Mäso vložíme do marinády tak, aby bolo celé ponorené, a necháme odležať, najlepšie do druhého dňa. Pred grilovaním mäso očistíme od byliniek a grilujeme. Necháme ho zatiahnuť z oboch strán, osolíme a ďalej grilujeme. Na záver potrierame marinádou. Podávame napr. so spareným cukrovým hráškom a tekvicovým chlebom od Penamu.
Mäso nevysušujeme, najlepšie je trošku ružovkasté.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 4 jahňacie kotletky
2. ocot balzamiko
3. tymián
4. rozmarín
5. olivový olej
6. soľ, farebné korenie
7. chlieb tekvicový Penam