Prelisovaný cesnak zmiešame so soľou, citrónom a olivovým olejom. Na kaprovi narežeme kožu. Zo všetkých strán potrieme marinádou a necháme v chladničke odležať asi 2 hodiny. Kapra grilujeme zo všetkých strán a potierame zvyšnou marinádou. Na záver trochu posypeme čerstvo namletým čiernym korením. Podávame s toastami zo svetlého toastového chleba alebo s tirolským chlebom od Penamu.
Kapra môžeme počas grilovania rosiť bielym vínom.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 2 porcie kapra
2. cesnak
3. olivový olej
4. citrón
5. soľ
6. korenie
7. svetlý toastový chlieb Penam alebo Tirolský chlieb Penam