Kapor na cesnaku

Kapor na cesnaku

Suroviny

Kapor na cesnaku

Kapor na cesnaku

Čas prípravy: 55 min

späť

Kapor na cesnaku

Suroviny pre 2 osoby

  • 2 porcie kapra
  • cesnak
  • 0,5 dl olivového oleja
  • ½ citróna
  • soľ
  • korenie

Príprava

Prelisovaný cesnak zmiešame so soľou, citrónom a olivovým olejom. Na kaprovi narežeme kožu. Zo všetkých strán potrieme marinádou a necháme v chladničke odležať asi 2 hodiny. Kapra grilujeme zo všetkých strán a potierame zvyšnou marinádou. Na záver trochu posypeme čerstvo namletým čiernym korením. Podávame s toastami zo svetlého toastového chleba alebo s tirolským chlebom od Penamu.

TIP:

Kapra môžeme počas grilovania rosiť bielym vínom.

Dobrú chuť!

počet príspevkov: 0
posledný príspevok:
Hodnotenie:

Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet

HYZA Penam

Nákupný zoznam

Kapor na cesnaku

1. 2 porcie kapra

2. cesnak

3. olivový olej

4. citrón

5. soľ

6. korenie

7. svetlý toastový chlieb Penam alebo Tirolský chlieb Penam

vytlačiť poslať cez sms