Grilovacia klobása papriková, 4 veľké zemiaky typu C, 3 vetvičky rozmarínu, 50 g rozpusteného masla, 2 strúčiky cesnaku rozotretého so soľou, 250 ml hustej kyslej smotany, čerstvá pažítka, alobal
Grilujeme 5 minút z každej strany na stredne rozpálenom grile.
Zemiaky nakrájame na tenké plátky, rozdelíme na 4 zdvojené štvorce alobalu, posypeme nasekanými lístkami rozmarínu, polejeme maslom zmiešaným s cesnakom, trochu okoreníme a dôkladne zabalíme do 2 cm silných balíčkov. Grilujeme z každej strany 10 minút.
Smotanu premiešame s nasekanou pažítkou a štipkou soli, podávame so zemiakmi a paprikovou klobásou.
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. Grilovacia klobása papriková
2. 4 veľké zemiaky typu C
3. rozmarín
4. maslo
5. cesnak
6. 250 ml hustej kyslej smotany
7. čerstvá pažítka
8. alobal