Grilovacie klobásky, nastrúhaná biela alebo čínska kapusta, ogrilované plátky jablka (asi 2 minúty z každej strany), lyžica najemno nastrúhaného chrenu, lyžička hrubozrnnej horčice, 2 lyžice bieleho vínneho octu, 6 lyžíc slnečnicového oleja, 1 lyžica cukru
V miske premiešame chren, horčicu, ocot, olej, cukor a soľ podľa chuti. Premiešame s kapustou a jablkami, podávame s klobáskami a pečivom.
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. grilovacie klobásky
2. nastrúhaná biela alebo čínska kapusta
3. jablka
4. chren
5. hrubozrnná horčice
6. biely vínný ocet
7. olej
8. cukor