Norimberské klobásky, ľubovoľná zelenina podľa chuti nakrájaná na 5-milimetrové plátky, (mrkva, zemiaky, zeler, petržlen, cibuľa, cuketa, šampiňóny a pod.), zmes ľubovoľných byliniek (petržlenová vňať, bazalka, tymian, rozmarín, estragón a pod.), cesnak rozotretý so soľou, olivový olej, tenké plátky citróna, alobal
Grilujeme 5 minút z každej strany na stredne rozpálenom grile.
Nasekané bylinky, cesnak, soľ a olej premiešame na riedku pastu. Pastu premiešame so zeleninou. Zeleninu nakladieme na zdvojený alobal, pridáme plátok citróna, zabalíme do úhľadného balíčka, nie viac než 2 cm hrubého a grilujeme asi 15 minút.
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. Norimberské klobásky
2. ľubovoľná zelenina podľa chuti
3. zmes ľubovoľných byliniek
4. cesnak
5. olivový olej
6. citrón
7. alobal