Papriková klobása, 1 ľadový šalát nakrájaný na rezance, hrsť cherry rajčín, 5 lyžíc majonézy, 1 lyžica kečupu, 1 lyžička worchestrovej omáčky, 1 lyžička čerstvej citrónovej šťavy
Klobásku rozdelíme na ľubovoľne veľké porcie, stočíme do špirály a prepichneme 2 špajdľami v tvare kríža tak, aby sme mohli špirálku na grile otočiť.
Majonézu, kečup, worchester a citrónovú šťavu premiešame, vzniknutý dresing zmiešame so šalátom a cherry rajčinami tesne pred podávaním.
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. papriková klobása
2. ľadový šalát
3. hrsť cherry rajčín
4. majonéza
5. kečup
6. worchestrová omáčka
7. citrón