Tyčinky na gril, 4 na plátky nakrájané červené cibule, 4 lyžice cukru, 6 lyžíc červeného vínneho octu, olej, alobal
Grilujeme 4 minúty z každej strany, necháme 5 minútu odpočívať v teple.
Plátky cibule rozdelíme na 2 zdvojené kusy alobalu, pokvapkáme trochou oleja a pocukrujeme. Zabalíme do tenkých balíčkov, ktoré položíme na gril a vrchnú časť alobalu poprepichujeme, aby mohla unikať para. Grilujeme 12 minút, alebo kým sa neodparí šťava. Podávame s tyčinkami na gril vloženými do bagety potretej zmesou kečupu a horčice, s plátkom cibule, rajčiny, kyslej uhorky a listom šalátu.
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. Tyčinky na gril
2. 4 červené cibule
3. červený vínný ocet
4. olej
5. alobal