Do mažiara dáme hrubú soľ, natrhaný ligurček a vňať, pár kvapiek citróna. Trieme a postupne prilievame olivový olej, až sa nám vytvorí bylinkové pesto, morčacie prsia nakrájame na stredne hrubé plátky. Na dobre rozžeravený gril položíme mäso a počas grilovania potierame bylinkovým pestom. Zemiaky a olúpanú cibuľu nakrájame na štvrtiny, zabalíme do alobalu a dáme na gril. Mäso a zemiaky servírujeme spoločne. Všetko na záver posypeme čerstvo namletým farebným korením.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 300 g morčacích prsičiek
2. zväzok ligurčeka
3. zväzok petržlenovej vňate
4. olivový olej
5. hrubá soľ
6. citrón
7. farebné korenie
8. 2 veľké zemiaky
9. cibuľa