Do misky vytlačíme citrónovú šťavu, lyžičku dijonskej horčice, osolíme, pridáme olivový olej a miešame, až sa nám vytvorí emulzia. Kuracie paličky pri grilovaní potierame touto marinádou. Na záver posypeme čerstvo namletým farebným korením. Zmes šalátov dochutíe balsamikom, soľou a olivovým olejom, premiešame a podávame k mäsu spoločne s finlandia chliebom Penam.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 6 kuracích paličiek Hyza
2. 1 citrón
3. olivový olej
4. zmes šalátov (podľa vlastného výberu)
5. ocot balzamiko
6. dijonská ostrá horčica
7. soľ, farebné korenie
8. chlieb finlandia Penam