Do hrnčeka si pripravíme zmes na potieranie mäsa zo sladkej a štipľavej papriky (podľa vlastného uváženia) a olivového oleja. Konzistencia by mala byť skôr hustá, aby na mäse dobre držala. Počas grilovania mäso potierame. Na panvici orestujeme cibuľku, pridáme mäkkú červenú fazuľu, olúpané a nakrájané rajčiny a soľ. Chvíľu dusíme. Podávame s čerstvým chlebom Penam.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 4 kuracie stehná Hyza
2. korenie
3. sladká a štipľavá paprika
4. olivový olej
5. červená fazuľa
6. 2 rajčiny
7. malá cibuľa
8. čerstvý chlieb Penam