V mažiari trieme nadrobno nakrájanú feferónku, soľ a postupne prilievame olivový olej.
Zemiaky rozkrojíme na polovicu, zabalíme do alobalu a dáme na gril. Kuracie mäso nakrájame na dlhšie, stredne tenké plátky. Potrieme pripravenou marinádou a napicháme na špajdle alebo kovové ihly (maximálne dva plátky na jednu ihlu). Grilujeme na rozpálenom grile, potierame zvyšnou marinádou a otáčame. Ihly servírujeme so zemiakmi, ktoré osolíme a pridáme na ne kyslú smotanu.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 1 väčšie kuracie prsičko Hyza
2. 1 červená feferónka
3. soľ (najlepšie hrubá)
4. olivový olej
5. dva veľké zemiaky
6. kyslá smotana