Do misky vložíme šalviu, trošku zalejeme olivovým olejom a položíme rezeň. Na mäso položíme opäť šalviu, trošku zalejeme olejom a opäť dáme mäso, šalviu a olej. Misku uzavrieme a necháme v chladničke do druhého dňa odležať. Mäso osolíme, položíme na rozpálený gril a potierame zvyšným olejom z misky. Po grilovaní posypeme mäso čerstvo namletým čiernym korením. Svetlú bagetu alebo dalamanku pozdĺžne rozkrojíme, ľahko potrieme maslom, jemne osolíme a grilujeme z oboch strán.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 1 kuracie stehenné rezne Hyza
2. zväzok čerstvej šalvie
3. olivový olej
4. svetlá bageta
5. soľ, korenie
6. svetlá bageta alebo dalamanka Penam