Celé mäso dôkladne presolíme (soľ vtierame do mäsa rukou, nebojíme sa pritlačiť) a obalíme v rímskej rasci s nahrubo nadrteným zeleným korením. Grilujeme vcelku na dobre rozpálenom grile, pravidelne otáčame a potierame olivovým olejom. Po grilovaní necháme niekoľko minút odpočinúť. Krájame na tenké plátky. Ľadový šalát nakrájame na rezance. Do kyslej smotany dáme pár kvapiek citróna, soľ a asi 0,25 dl olivového oleja. Zálievku premiešame s ľadovým šalátom. Vhodné so svetlým či tmavým pečivom od Penamu.
Dobrú chuť!
Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet
Diskusia neobsahuje žiadne príspevky.
1. 300 g bravčovej panenskej
2. rímska rasca
3. ľadový šalát
4. kyslá smotana
5. olivový olej
6. citrón
7. soľ, zelené korenie